icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Cartesiusweg Utrecht

Solitair Cartesiusdriehoek te Utrecht

Opdrachtgever
Keystone Vastgoed
Architect
ZECC architecten
Constructeur
Pieters Bouwtechniek B.V.
Omvang
8200 m2

Solitair

In het hart van de ontwikkellocatie Cartesiusdriehoek ontwerpt Zecc het appartementengebouw De Solitair. In opdracht van Keystone Vastgoed wordt een autonoom gebouw gerealiseerd met ca. 80 huurwoningen, waarvan 7 atelierwoningen en commerciële ruimten. Het markante gebouw met afgeronde hoeken krijgt een eigentijds industrieel karakter met alzijdig doorlopende buitenruimten. 

Het gebouw staat midden in het groene park van de Cartesiusdriehoek, waar ca. 2600 woningen worden gebouwd. De appartementen zijn georganiseerd rondom een binnenplaats met ruimte voor groen en ontmoeten. Een imposante poort geeft toegang tot het dek en een centrale fietsenstalling. Nog dit jaar zal een omgevingsvergunning worden aangevraagd voor realisatie.

Contactpersonen
dhr. N. Buizer
Projectkenner
nbuizer@volkerwessels.com
dhr. M. Brand
Projectleider
mbrand@volkerwessels.com