icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Wie zijn wij

Van kleinschalige woningbouw tot complexe utiliteitsbouw. Van ontwerp tot voorbereiding en van ontwikkeling tot onderhoud. Wessels Zeist is uw professionele en flexibele partner. Een no-nonsense bouwer met oog voor kwaliteit en een bewezen staat van dienst.

Partners

Bouwen aan mooie, succesvolle projecten kunnen wij niet alleen. Een goede relatie met onze opdrachtgevers is daarom van groot belang. Een partnerschap. Bij Wessels Zeist hechten we veel waarde aan een intensieve, professionele samenwerking en wederzijds vertrouwen. Niet alleen met onze opdrachtgevers maar ook met onze omgeving, leveranciers en onderaannemers. Duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit staan in deze samenwerking centraal

Promotie film BVGO NoordOost

Samen slimmer bouwen (LEAN)

Ook verbeteren doe je samen. Met alle partners in de keten streven we bij Wessels Zeist continu naar  kostprijsverlaging en doorlooptijdverkorting zonder dat we de kwaliteit uit het oog verliezen. ‘Samen Slimmer Bouwen’ (LEAN). Dat doen we al jaren. Niet omdat het de trend is; het zit gewoon in ons DNA.

Innovatief en gecertificeerd

Wessels Zeist gebruikt altijd de laatste technieken en nieuwste innovaties. Virtueel bouwen en BIM bijvoorbeeld. Daarnaast werken we op ieder project volgens de geldende veiligheidseisen en zijn we onder andere ISO 9001, ISO 14001, VCA en BREEAM gecertificeerd. Bovendien beschikken we over een CO2-Bewustcertificaat.