icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Bloemendaalseweg Overveen

Kweekduin Overveen

Project Kweekduin omvat 2 villa’s met in totaal 13 appartementen. er zijn nu nog 2 appartementen beschikbaar!!

De witte villa
8 appartementen, opp. ca. 121 m2 tot ca. 205 m2
De rode villa
5 appartementen, opp. ca. 117 m2 tot ca. 257 m2
opdrachtgever
Ontwikkelingsmaatschappij Kweekduin B.V.
Constructeur
Van der Vorm Engineering B.V.

Een locatie met sfeer

Project Kweekduin ligt in het groenrijke Overveen en vlakbij het sfeervolle dorpse centrum. Vanuit Kweekduin loopt u in 5 minuten naar het dorp voor uw boodschappen bij de Albert Heijn, de bakker en de slager. De ligging van Overveen zegt veel over de sfeer: groene lanen en karakteristieke woningen. Kweekduin ligt tussen het gemeentehuis en het dorp in.

De ligging ten opzichte van de duinen, het strand en het levendige centrum van Haarlem is zeer gunstig. In feite is het Nationaal Park ZuidKennemerland een van uw achterburen.

Ook een groot pluspunt is dat Overveen een eigen NS-­station heeft zodat u Zandvoort, maar ook Amsterdam binnen zeer beperkte reistijd kan bezoeken.

Entree Kweekduin
De ingang van de villa’s komt aan de Bloemendaalseweg. Voor de veiligheid is gekozen voor een ontsluiting van de uitgang via de Ter Hoffsteedeweg. Uiteraard kunt u te voet en per fiets beide ontsluitingen gebruiken.

 

Hal.jpg

Afwerking

Luxe appartementen vragen om een luxe afwerking. De gemeenschappelijke ruimten worden voorzien van een hoogwaardige vloerafwerking en de wanden en plafonds zijn voorzien van glad stucwerk. De toegangsdeuren zijn van hout. De stijl van het gebouw is bepalend voor de architectuur in deze ruimten.

Kenmerkend zijn de royale plafondhoogten in de appartementen. Deze zijn minimaal 2.80 m, met uitzondering van het souterrain in de rode villa dat een vrije hoogte heeft van minimaal 2.60 m. De plafonds worden voorzien van een glad gestuukte basis welke in een witte kleur is gesaust. De wanden zijn glad en sausklaar.

De elektrotechnische installatie in de woning is standaard uitgebreid en voorzien van meer dan voldoende stopcontacten en lichtpunten. De basis elektra is van het merk Jung o.g. Uiteraard kunt u naar eigen inzicht extra stopcontacten en/of lichtpunten laten installeren.

Ieder appartement beschikt over één of meer ruime badkamers voorzien van modern sanitair en tegels op de wanden. De standaard grootte van de wandtegel is 30 x 60 cm, die van de vloertegel 60 x 60 cm. Het sanitair wordt geleverd door Van Munster uit Gouda. Zij leveren hoogwaardige producten.

De luxe keuken wordt geleverd door Voortman keukens uit Lijnden. Zij hebben al nagedacht over een passende opstelling van de keuken in het appartement. Uiteraard kunt u naar eigen wens een keuken samenstellen.

Mocht u bij Voortman niet kunnen slagen dan kunt u uiteraard ook uw eigen keuze maken bij uw eigen leverancier. Er is een ruime stelpost voor iedere woning opgenomen.

 

Afgebouwd

witte_villa.jpg

Duurzaam

Uiteraard voldoen de villa’s aan de hoge kwaliteit anno 2020. Het gebouw wordt optimaal geïsoleerd middels dak­, gevel­ en vloerisolatie. Elk appartement is volledig voorzien van een laag temperatuurvloerverwarming. Per verblijfsruimte kan de temperatuur individueel worden geregeld. In het appartement wordt tevens gebruik gemaakt van een warmte­terugwin­installatie die ervoor zorgt dat de warmte van de afgevoerde lucht wordt overgedragen aan verse, nog niet verwarmde ventilatielucht.

 

Contactpersonen
dhr. K. Schellevis
Projectleider
kschellevis@volkerwessels.com
dhr. M. van Veen
Uitvoerder
mvveen@volkerwessels.com