icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Certificering

Kwaliteit, milieu en veiligheid zijn bij Wessels Zeist verweven in de hele organisatie. Het kwaliteits- en milieumanagementsysteem borgt onze werkwijzen en dwingt ons continu te verbeteren.

ISO 14001

Wessels Zeist heeft grote ambities op het gebied van milieu. Ons milieumanagementsysteem helpt bij het waarmaken van deze ambities. Het systeem voldoet aan NEN-EN-ISO-14001:2004 en wordt periodiek door onafhankelijke instanties getoetst.

ISO 9001, VCA en Safety Culture Ladder 3

Wessels Zeist bouwt kwalitatief hoogstaande projecten waarbij veiligheid altijd voorop staat. Ons beleid op dit gebied is vastgelegd in ons kwaliteits- en veiligheidssysteem waarvoor we NEN-EN-ISO 9001 en VCA** gecertificeerd zijn. We zijn dan ook gecertificeerd voor de Safety Culture Ladder trede 3.

BREEAM

Het duurzaamheidslabel BREEAM test de duurzaamheid van een gebouw op negen categorieën. De primaire doelstelling van BREAAM-NL: het verduurzamen van de bebouwde omgeving in Nederland.

 

Door de brede scope heeft BREEAM-NL invloed op alle fases van een bouw. Alle betrokken partijen moeten dan ook hun input leveren om de beoogde score te halen. Van opdrachtgever tot onderaannemer. Wessels Zeist is vanuit het bouwteam project Heerema Vondellaan 47 betrokken bij het behalen van een BREAAM-certificering. 

 

Voor meer informatie zie ook de website www.breaam.nl 

FSCĀ® en PEFC

FSC (licentiecode FSC-C147406) en PEFC (licentiecode PEFC-30-32-1369)

Door te kiezen voor duurzaam bosbeheer wordt grootschalige vernietiging van bossen een halt toegeroepen. Met certificering kan de herkomst van hout en houtproducten uit duurzaam beheerd bos worden aangetoond. FSC® en PEFC zijn wereldwijd de bekendste certificatiesystemen. FSC® is de afkorting voor Forest Stewardship Council® en PEFC staat voor Programme for the Endorsement of Forest Certification. 

Onder Downloads vindt u onze FSC- en PEFC-certificaten.

Downloads