icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bewuste bouwers

Bewust, sociaal, verzorgd, milieuvriendelijk en veilig werken. Dat is waar Bewuste Bouwers voor staat. Ons doel: professionalisering van omgevingsmanagement en het verbeteren van het bouwimago.

logo bewuste bouwer

Bewuste bouwers in praktijk

Als werkmaatschappij van VolkerWessels, één van de initiatiefnemers van stichting Bewuste Bouwers, is het vanzelfsprekend dat Wessels Zeist veel aandacht besteedt aan de vijf criteria. Concreet betekent dit: De overlast voor omwonenden beperken of voorkomen. Opruimers inzetten om ongevallen en zwerfvuil te voorkomen. Goede veiligheidsmaatregelen treffen. Waar mogelijk lokale en duurzame materialen en diensten inzetten. Het zijn slechts enkele voorbeelden. Een Bewuste Bouwer heeft oog voor alles.

Projecten

De doelstelling van Wessels Zeist is om minimaal 100% van de projecten volgens Bewuste Bouwers-criteria te realiseren. Een aantal van onze Bewuste Bouwers-projecten is:

 

Heerema Vondellaan 47 Leiden

Villa Opbuuren te Maarssen

Holland Casino te Utrecht

De Veense Tuin te Roelofarendsveen

Westflank fase 2a / 2b te Utrecht

Westflank fase 3a te Utrecht

OurDomain Amsterdam te Holendrecht

 

 

Meer informatie over Bewuste Bouwers vind je op de website van Stichting Bewuste Bouwers